KLEDING BORDUREN
HARDERWIJK

Borduren & Bedrukken in het centrum van Harderwijk

Wij zijn de specialist in borduren van kleding in de omgeving van Harderwijk. Of het nu gaat om een enkele polo voor uw bedrijf, sportteam of evenement, wij bieden een breed scala aan producten en mogelijkheden.

Kleding borduren in Harderwijk

Opzoek naar een adres in Harderwijk waar je kleding kunt borduren en bedrukken? Stop met zoeken wij kunnen je helpen! Onze klanten zijn particulieren, bedrijven verenigingen, scholen en  instellingen.

Levering al vanaf 1 stuks tot .....

Bij ons geen minimumbestelling,  u kunt al vanaf 1 stuk je kleding laten borduren of bedrukken. Of je nu op zoek bent naar een enkele polo voor je bedrijf, sportteam of evenement of juist grotere aantallen, wij bieden de mogelijkheid om kleding te bedrukken in elke hoeveelheid die je nodig hebt.

Wat kunnen wij borduren?

Kleding en werkkleding zoals:  t-shirts, polo’s, jassen, sweaters, broeken, tassen, bodywarmers, caps enz. kunnen wij voorzien van een borduring of bedrukking met uw logo of tekst.

Waarom borduren?

Borduren is een duurzame oplossing voor reclame op textiel. Borduren in namelijk zeer goed wasbaar en slijtvast. Er zijn meerdere kleuren mogelijk dit gaat automatisch waardoor hier niet altijd een meerprijs aan zit. 

Lees meer over borduur mogelijkheden.

Laat je verrassen door onze mogelijkheden

Met onze moderne apparatuur en een uitgebreid assortiment aan materialen en kleuren, zijn wij in staat om elk ontwerp tot leven te brengen. Of het nu gaat om een enkele polo voor uw werknemers of een grotere bestelling voor een evenement, wij bieden snelle levering en een perfecte afwerking.

Opzoek naar bedrijfskleding?

Neem contact met ons op om uw bedrijfskleding en werkkleding te uit te zoeken. Wij staan klaar om u te helpen bij het uitkiezen van de juiste producten en bieden u de best mogelijke service en kwaliteit. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw kleding te personaliseren met uw bedrijfslogo of tekst, zodat uw medewerkers altijd representatief zijn voor uw bedrijf.

Persoonlijke service &
kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en service. Wij garanderen een goede service en hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs

Levering
bedrijfskleding

Wij leveren bedrijfskleding voor bedrijven,(sport))verenigingen, clubs instellingen, maar ook voor particulieren.

Atelier &
machines

Wij werken met moderne apparatuur en de nieuwste software, hierdoor zijn wij in staat om zowel kleine als grote orders te kunnen leveren. ​

Betaalbaar &
snel

Omdat wij alles in eigen atelier bedrukken en borduren zijn wij in staat om snel en betaalbaar te kunnen leveren.

Waar kunt u ons vinden?

Vuldersbrink 13a 3841 AS Harderwijk

Icoon telefoonnummer

0341706852

Icoon mailsturen

info@borduuratelier.com

Heb je vragen ? Neem gerust contact met ons op.

ALLE DIENSTEN

INFORMATIE

LOGO UPLOAD

Totaal max 8 MB