KLEDING BORDUREN

Borduren en bedrukken in eigen atelier!

Hierdoor kunnen wij snel en betaalbaar borduurwerk leveren!

Uw specialist in textiel borduren en bedrukken.

Wij zijn het adres voor bedrukken en borduren zowel in kleine als grote oplages.
Wij leveren een bedrukking en borduurwerk voor een betaalbare prijs.
Borduurwerk en bedrukkingen van professionele kwaliteit.

Bedrijfskleding borduren.

Borduuratelier.com is specialist in het borduren van bedrijfskleding/promotiekleding. Wij borduren zowel in kleine als grote oplages. Het voordeel voor u als klant is dat wij alles in eigen beheer borduren en bedrukken. Hierdoor kunnen wij snel en betaalbaar leveren. 

Bedrijfslogo.

Bedrijfskleding is uw visitekaartje. Het is belangrijk dat u herkenbaar bent door uw logo of tekst. Borduren op kleding zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling.  Bij ons is het mogelijk uw (bedrijfs)logo geheel naar uw wens te borduren op (bedrijfs)kleding. Wij leveren bedrijfskleding aan diverse bedrijfstakken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden hiervan.

Waarom borduren?

Wat zijn de voordelen?

Borduren is een duurzame oplossing voor reclame op textiel. Borduren in namelijk zeer goed wasbaar en slijtvast. Er zijn meerdere kleuren mogelijk dit gaat automatisch waardoor hier niet altijd een meerprijs aan zit. 

Luxe uitstraling

Borduren op textiel geeft een unieke luxe uitstraling. Uw medewerkers zijn met  geborduurde kleding beter herkenbaar en een geborduurd logo ziet er verzorgd uit en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Wij borduren en bedrukken op onder anderen polo’s sweaters, softshell jassen, caps, mutsen, overhemden, handdoeken, schorten, enz.

Borduuratelier

Wij bedrukken & borduren in ons eigen atelier.

Wie zijn onze klanten?

Wij borduren voor bedrijven, verenigingen en particulieren dus eigenlijk kan iedereen bij ons terecht voor tekst borduren of logo borduren.

 

Borduren vanaf 1 stuk

Wat kunnen wij borduren?

Borduren is mogelijk op  een verscheidenheid aan textiel, u kunt daarbij denken aan: polo’s, jassen, mutsen, caps, truien, overals, handdoeken en ga zo maar door. Soms is het beter om te kiezen voor een bedrukking. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Perfecte kwaliteit.

Doordat wij met moderne machines en de nieuwste software werken, zijn wij instaat de mooiste borduring van perfecte kwaliteit te kunnen aanbieden. 

Flexibel betaalbaar en snel.

Kwaliteit is belangrijk daar hechten wij veel waarde aan! Wij borduren alles in ons eigen atelier dit heeft als voordeel dat wij flexibel betaalbaar en snel kunnen leveren.

Wat kost het?

Wij borduren al vanaf:
3
99
ex. btw p/st
  • Meer dan 300 kleuren garen
  • Slijtvast en kleurvast
  • Duurzaam en chique
Populair

Borduurkaart.

Voordat wij kunnen beginnen met machinaal borduren heeft de borduurmachine een bestand nodig, dat noemt men een borduurkaart. Wij digitaliseren uw logo naar een leesbaar bestand voor onze borduurmachines.

De kosten van een borduurkaart is eenmalig.

 

Logo aanleveren.

Om een borduurkaart te kunnen maken ontvangen wij uw logo graag in een vectorbestand.  Maar wat is een vectorbestand?

Bedrijfskleding.

Wij hebben een ruim assortiment aan bedrijfskleding. Bent u bijvoorbeeld werkzaam als monteur, aannemer of bloemist, wij gaan graag  met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Zelf kleding aanleveren.

Natuurlijk leveren wij graag zelf de textiel maar heeft u zelf kleding gekocht en wilt u dat bij ons bedrukken of borduren?  Dit hoeft bij ons geen probleem te zijn. In overleg met u gaan wij bekijken wat er mogelijk is.

 

Direct een offerte
aanvragen voor
kleding borduren?

Wij horen graag van je!

Borduuratelier